Meclis  Yurt Facialarını Araştıracak

Meclis tüm öğrenci yurtlarında yaşanan sorunları araştırmak üzere 4 siyasi partinin ortak önergesi ile ilgili bir Meclis Araştırma Komisyonu kuracak.
Adana’da meydana gelen ve öğrencilerin ölümü ile sonuçlanan yurt yangınından sonra Meclis harekete geçti. AK Parti’nin önerisi ile Meclis’te bulunan 4 siyasi parti AK Parti, CHP, MHP ve HDP’nin ortak önergesi ile başta Adana yangını olmak üzere  öğrenci yurtlarında yaşanan sorunların araştırılarak çözüm yollarının bulunması amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruluyor.
 
TBMM Genel Kurulu verdiği iki saatlik arada, 4 siyasi parti temsilcileri  ortak önerge üzerinde anlaştı. Verilecek önerge ile  Adana yangını olmak üzere öğrenci yurtlarında yaşanan sorunlar ele alınacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.