Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey ankaradaki saldırı sonrası yazılı açıklaması dsi şanlıurfa beyoğlunda bina çöktü TURİST ekonomi bakanı çeyizde ne olur 3 kişi öldü Dragon Kapsülü ortadoğu

Meclis’i Yılmaz Yönetecek

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis’i yönetemeyeceğini Meclis Başkanlığına bildirdi. TBMM'nin açılışında oturumu Baykal yerine en yaşlı üye sıfatıyla İYİ Partili Durmuş Yılmaz yönetecek.

27. dönem Meclis’i en yaşlı üye sıfatıyla daha önce CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın yöneteceği açıklanmıştı. Ancak, Baykal’ın doktorlarının buna müsaade etmediği belirtildi. Meclis’in ikinci yaşlı üyesi Durmuş Yılmaz’ın TBMM Genel Sekreterliğini arayarak, Meclis’i kendisinin yöneteceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.