Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu iata kastamonu cumhurbaşkanı erdoğan Bala

Meclisin Ağustos’ta Da Çalışması Planlanıyor

Meclis Genel Kurulu’nun Ağustos’un ortasına kadar çalışması planlanıyor. Bayram tatilinin ardından toplanacak Genel Kurul’un gündeminde ise, Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı ile “varlık barışı” olarak da nitelendirilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşülmesi bekleniyor.

Bayram Molası

TBMM Genel Kurulu Ramazan Bayramı tatiline girdi. Meclis, Ramazan Bayramı nedeniyle çalışmalarına ara verdi. Genel Kurul 12 Temmuz 2016 Salı günü 15.00'te toplanacak.

Bayram tatilinin ardından toplanacak Genel Kurul’da Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı ile “varlık barışı” olarak da nitelendirilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşülmesi bekleniyor.

İsrail İle Yapılan Anlaşma

Genel Kurul’un gündemine gelecek tasarılar arasında İsrail ile yapılan anlaşmaya ilişkin tasarı ile Karadağın Kuzey Atlantik Anlaşmasına Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı da yer alıyor.

HDP’nin İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında verdiği gensoru önergesi de bayramdan sonra Genel Kurul’da görüşülecek.

Ayrıca bayramdan sonra yeni bir torba tasarının da Meclis’e sunulması bekleniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.