Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Meclis’te Bütçe Mesaisi

TBMM haftaya bütçe maratonu ile başlayacak. 2019 bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bütçe mesaisi 23 Ekim Salı günü başlayacak ve Bütçe Kanunu Teklifi ve Kesin Hesap Kanunu Tasarısı Komisyona sunulacak. Bütçe takvimine göre, 30 Ekim Salı günü Bütçe Kanunu Teklifi ve Kesinhesap Kanunu Tasarısının Geneli ile Sayıştay Raporları üzerinde görüşmeler gerçekleştirilecek. Komisyonda bütçe görüşmeleri 22 Kasım Perşembe günü tamamlanacak.

MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU

Milli Savunma Komisyonu, 22 Ekim Pazartesi günü toplanacak ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ele alınacak. Teklife göre, Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri arasına Cumhurbaşkanı Yardımcısı dahil edilecek. Teklifin gerekçesinde Cumhurbaşkanlığı sistemine uyum sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Tbmm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.