Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer vodafone Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz

Meclis’te ‘Dekont’ Tartışması

Meclis Genel Kurulu’nda AK Parti ve CHP arasında “dekont” atışması yaşandı.

Genel Kurul, Başkanvekili Yaşar Tüzün başkanlığında saat 15.00’te açıldı.

“BELGEYMİŞ GİBİ KAĞIT GÖSTEREREK”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Ticari işlemlerden kaynaklanan rutin belgeleri, banka transferi, sicil kayıtları, vesaire bu belgeyi suçmuş gibi iddiasına ispatmış gibi sundu. Biz buna alışığız, ilk defa yapmıyor. O belgeleri mahkemeye sunacak Kılıçdaroğlu, çıkan tabloda mahcup olacak mı, bence olmayacak niye olmayacak, utanmak bir erdemdir, siyasi ahlak iftiradan uzak kalmaktır. Ama sürekli iftira atarak, hakaret ederek belgeymiş gibi kağıt göstererek adım atmak bir siyaset değildir” dedi.

“İSPAT İSTEDİNİZ, ALNINIZIN ORTASINA YAPIŞTIRDIK İSPATI, DEKONT KOYUYORUZ KARDEŞİM DEKONT”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de “Kimse bu milletin Meclisine çıkıp milletin temsilcilerinin gözünün içine baka baka ve milletin huzurunda ne milleti ne temsilcilerini salak yerine koymaya kalkmasın. Elde swift belgeleri var. Yani paranın gittiği yerden dekontlar. Öyle bir suçüstü durumuyla karşı karşıya ki bunlar sahte diyemiyor. Kimden aldın diyor. Kardeşim yollanan para bir ticaretten dolayı gelen para değil. İçeride kaynağı ispatlanamayan kara ve kirli bir paradır. Bunun dekontunu koyduk. Yetim hakkı var burada. Bu yetim hakkına karşı çıkıp da efendim yalan konuşuyorlar, ne yalanı, ispat istediniz, alnınızın ortasına yapıştırdık ispatı, dekont koyuyoruz kardeşim, dekont” dedi.

“ELLERİNDE BELGE DİYE SALLADIKLARI KAĞITLAR”

Tekrar söz alan Turan, “Şu tiyatroya alet olmak istemiyorum. Ellerinde belge diye salladıkları kağıtları 1.5 milyon bedelle açılan tazminat davasında mahkemeye sunsunlar. El mi yaman, bey mi yaman mahkeme de millet de karar versin” diye konuştu.

“BURADAN SONRA KURTARIR YANI YOKTUR, İSTİFA EDECEK GENEL BAŞKANINIZ”

Özel de “Burada kimse tiyatro falan yapmıyor, gerçekleri açıklıyoruz” derken, “Belgeler. Buradan sonra kurtarır yanı yoktur, istifa edecek Genel Başkanınız, istifa” dedi.

“1 KURUŞLUK KIYMETİ YOKTUR”

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı da, “Bu belgelerin bizim gözümüzde 1 kuruşluk kıymeti yoktur” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.