Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi ak parti sözcüsü ömer çelik

Meral Akşener Yeni Partisinin Kuruluş Tarihini Açıkladı

Meral Akşener, “25 Ekim günü partimizi kuruyoruz. İster Ankara'da bize katılın, ister canlı yayında izleyerek desteğinizi gösterin” dedi.

MHP’den ihraç edilmesinin ardından uzun süredir yeni bir parti oluşumunda olan Meral Akşener, yeni partisinin kuruluş tarihini açıkladı. MHP’den ayrılıp Akşener’in yeni partisine katılacağını açıklayan Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile yola çıkan Akşener, partisini 25 Ekim’de kurulacağını açıkladı. Akşener, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “25 Ekim günü partimizi kuruyoruz. İster Ankara'da bize katılın, ister canlı yayında izleyerek desteğinizi gösterin. Yüreği bizimle olan herkesi bekliyoruz” dedi. Akşener, yeni partisini Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde ilan edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.