Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG ayhan barut tesk genel başkanı bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gündem özeti gazi CHP Sözcüsü Öztrak

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.

Eski Başbakanlardan siyaset adamı Ahmet Mesut Yılmaz'ın tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybetti.

Siyaset ve İş Dünyasından Başsağlığı mesajları:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu; Eski Dışişleri Bakanımız ve Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Eski Başbakanımız Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyorum.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Eski Başbakanlarımızdan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Gaziantep Büyükşeir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini öğrendim. Rahmetli bir süre önce de sevgili oğlunu yitirmişti. Hem Sayın Yılmaz'a hem de bu vesileyle oğluna tekrar Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Eski Başbakan ve Milletvekili Binali Yıldırım: Bugün vefat eden değerli siyaset ve devlet adamı, önceki Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.