Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

MHP Ankara'dan Uyuşturucu İle Mücadele Etkinliği

MHP Ankara İl Başkanlığı, Ankara'da sokaklarda görülmesi artık "vakayı adiye"den sayılan uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek için bir etkinlikler dizisi düzenledi. Etkinlikler arasında Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde bir sempozyum ve bir tiyatro oyunu sergilenmesi de var.

MHP Ankara İl'den yapılan açıklamaya göre partinin kadın kolları dahil Ankara il teşkilatı gençlik arasında giderek büyük bir tehlikeye dönüşen uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için bir hafta devam edecek uyarıcı bir program düzenliyor. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, çeşitli sergi ve bilgilendirme çalışmalarının gerçekleştirileceği etkinliğin 16-22 Kasım tarihleri arasında düzenleneceğini açıkladı.
MHP İl Başkanı Çetinkaya, “Uyuşturucu terörünün geldiği noktayı Ankara’daki etkinliğimizde tüm boyutları ile sergileyeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak biz de birer nefer olmak istiyoruz. Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Bilgilendirme Etkinliğimiz 16 Kasım’da başlayacak ve 22 Kasım’da düzenlenecek sergi ile sona erecek” dedi.

ETKİNLİĞİN PROGRAMI
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, bir hafta sürecek etkinliğin programıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:
“16 Kasım’da Kadın Kolları İl Başkanlığımızın düzenleyeceği brifing gerçekleştirilecek. 18 Kasım 2016 tarihinde metropol ilçelerimizde açılacak sergilerle beraber bilgilendirme ve broşür çalışmaları yapılacak. 19 Kasım tarihinde yerel yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin katılacağı uyuşturucu ile mücadele yöntemleri konulu brifing gerçekleştirilecek.
20 Kasım’da uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirme amaçlı açılacak serginin ardından 21 Kasım 2016 Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde konunun uzmanlarının katılacağı sempozyum düzenlenecek.”

UYUŞTURUCUYA KARŞI TİYATROLU MÜCADELE
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, sempozyumun yapıldığı aynı gün uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirici bir tiyatro gösterimi gerçekleştirileceğini bildirdi. Çetinkaya, Yazar Emin Özbey’in eserinden sahneye konulan "Düşmeme İzin Verme - Kontrol Sende"  adlı oyunu Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceğini belirterek “Bir haftalık etkinliğimiz 22 Kasım 2016 Salı günü MHP Genel Merkezi’nde düzenlenecek sergiyle son bulacak” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.