Öne Çıkanlar terörist abd rusya Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail deprem

MHP'den Çaykovski-Dostoyevski Avcılığına Tepki

ANKARA (ANKA) - MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla Rus kültürüne yönelik ırkçı bir tavır geliştirildiğini bildirdi ve bu durumu eleştirdi.



Bülbül TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, yaptırımlar konusunda özellikle batının başvurduğu kalemlere bakıldığında ibretle takip edilen hususlar ortaya çıktığını bildirdi.

Bülbül, "Batı Rusya'ya karşı birtakım izolasyon ve yaptırım politikaları uygularken artık Rus filmlerine, Çaykovski'den Dostoyevski'ye, Tolstoy'dan Rus menşeli kedilere kadar yaptırım kararı alan Batı'nın bu izolasyon faaliyetlerini yürütürken ne kadar acımasız olduğunu ve ruh derinliklerinde nasıl bir ırkçılığın da içerisinde yattığını hep birlikte görmüş olmaktayız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.