MHP Kurultayında Delege Düğümü

MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Üst Kurul Delegesi Adem Durkut, “Ulusal bir gazetede Noterden alındığı iddia edilen bir liste yayınlanmış ve burada ismim de yer aldığını, 19 Haziran 2016 Pazar günü Genel Merkezde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında olduğunu ve listede ismimin nasıl yer aldığının takipçisi olacağını ve yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını açıkladı.

MHP’li Durkut, 19 Haziran’da gerçekleştirilen MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı’na katılmadığı halde bazı gazetelerde bulunan delege listesi haberlerinde kendi adının yer aldığını açıklayarak, söz konusu haberleri yalanladı.

MHP’li Durkut, isminin kurultayda yer alması hakkında yaptığı yazılı açıklamasında;
“Düzenledikleri iftar programında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara’mızda bir tek teşkilatı olmasına rağmen kurumsal kimliğimizi yozlaştırmaya kalkışanlar şimdi de noter tasdikli listelerinde ismime yer vermiş bulunmaktadırlar. Bu durum, şüphesiz amaçlarına ulaşabilmek adına her şeyi mubah görenlerin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır. Delege avına çıkanlar benim ismimi de kullanma bedbahtlığına düşerek suçüstü yakalanmışlardır.
Ulusal bir gazetede Noterden alındığı iddia edilen bir liste yayınlanmış ve burada ismim de yer almış bulunmaktadır.  19 Haziran 2016 Pazar günü oyun peşinde koşanların değil, dimdik alnım açık Genel Merkezimizde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında idim. Listede ismimin nasıl yer aldığının elbette ki takipçisi olacağımın ve yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.