Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş

MHP Kurultayında Divan Başkanı Dervişoğlu Oldu

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin görevlendirdiği Çağrı Heyeti tarafından toplanan MHP 6. Olağanüstü Büyük Kurultayı’nda, Divan Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu.

Büyük Anadolu Otel’de yapılan MHP’nin tüzük kurultayında, toplantı yeter sayısına ulaşılmasıyla çalışmalara başlandı. Kurultayda divan oluşturulurken, Divan Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu.

Kurultayda, divan başkanlığı için iki aday çıkınca, salondan “tek liste” şeklinde sloganlar yükseldi. Delegenin tepkisi üzerine, genel başkan adayları bir araya gelerek, Müsavat Dervişoğlu isminin Divan Başkanlığına önerilmesi konusunda uzlaştı. Genel başkan adayları Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ da kürsüye çıkarak, el ele görüntü verdi. Salonda, “MHP el ele” sloganları atıldı.

Oy birliği ile Divan Başkanlığına seçilen Dervişoğlu ise yaptığı konuşmada, salonda muhalifler arasında gergin anlar yaşandığı iddialarına ilişkin, “Az önce bir tartışma yaşanmış gibi algılanmış olabilir. Elbette ki sabahın erken saatlerinde buraya geldiniz. Salonun fiziki şartlarını görüyorsunuz. Burada sizden başka hiç kimse, iradesini korumak için bu kadar sabredemezdi. Elbette ki siz bu kadar sabretmişken bizlerden de sabır ve feragat istediniz, biz de ona uyduk” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.