Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd Hadise terörist çin CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları

MHP'li Ersoy: Basınımızın Önemi, Değeri Bilinmelidir

MHP Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Dünya Gazeteciler Gününü kutladı. Ersoy, "Ülke ve millet olarak içinden geçilen her zor dönemde önemini duyduğumuz, okuduğumuz defalarca da şahitlik ettiğimiz basınımızın önemi/değeri bilinmelidir." dedi.

Ersoy Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, "Toplumsal bilinci uyandırmada, kamuoyunu bilgilendirmede, doğru bilgiyi aktarmada mesai kavramı gözetmeden fedakârca zor şartlar altında çalışan basın çalışanlarımızın özlük hakları muhakkak düzenlenmelidir. Ülke ve millet olarak içinden geçilen her zor dönemde önemini duyduğumuz, okuduğumuz defalarca da şahitlik ettiğimiz basınımızın önemi/değeri bilinmelidir.

Bu vesile ile milletimizin haber alma özgürlüğünü ve hakkını kullanmasını sağlayan, geçmişten bugüne en zor zamanlarda en kritik görevleri icra eden, kamuoyuna doğru bilgiyi aktarmak için özveriyle çalışan basın çalışanlarımızın “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü kutlarım. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.