MHP'li Usta’dan, Kurban Bayramı Ziyaretlerinde Birlik, Beraberlik Vurgusu

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Kurban Bayramının ikinci gününde Samsun’da ziyaretlerde bulundu. Usta, “ ülkemiz gerek terör gerekse ekonomik saldırılarla kıskaca alınmak isteniyor. Bu vaziyette bize düşen; Hacı Bektaş-ı Veli’nin de öğüt ettiği gibi; bir olmak, iri olmak ve diri olmaktır. Bir olduktan sonra Türk’ün karşısında duracak güç yoktur” dedi.

Millet olarak tek vücut olmak gerekli


Güne Esenyurt Havzalılar Derneğinin Büyük Havzalılar Buluşması kahvaltı programında başlayan Usta, Havzalılarla bayramlaştıktan sonra yaptığı konuşmada; kurban bayramının birlik, beraberlik ve paylaşmaya vesile olduğunu, ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde aslında her günün birlik ve beraberlik içinde geçmesi gerektiği ve millet olarak tek vücut olmak gerekliliğine vurgu yaptı.
 Havza’dan sonra Bafra’ya geçen Usta, burada parti mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra konuşma yapan Usta, “ ülkemiz gerek terör gerekse ekonomik saldırılarla kıskaca alınmak isteniyor. Bu vaziyette bize düşen; Hacı Bektaş-ı Veli’nin de öğüt ettiği gibi; bir olmak, iri olmak ve diri olmaktır. Bir olduktan sonra Türk’ün karşısında duracak güç yoktur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.