MHP’li Karakaya: Genel Başkanımız İle İlgili Açıklamalarla Gündemde Yer Tutulmaya Çalışılıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin yeni model bazı siyasetçilerinin, son zamanlarda, partimiz ve Sayın Genel Başkanımız ile ilgili edep ve adap sınırlarını aşan açıklamaları ve nezaketten uzak tavırlarıyla gündemde yer tutmaya çalıştıkları da bir vakıadır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, CHP’yi eleştirdi.

Siyasetin söylem ve ifadelerinin nezaket sınırları içerisinde belagat sanatıyla birleştiğinde bir değer ve anlam taşıdığını ifade eden Karakaya, “CHP’nin yeni model bazı siyasetçilerinin, son zamanlarda, partimiz ve Sayın Genel Başkanımız ile ilgili edep ve adap sınırlarını aşan açıklamaları ve nezaketten uzak tavırlarıyla gündemde yer tutmaya çalıştıkları da bir vakıadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin millet ve devlet bekası mücadelesi kapsamında sunduğu siyaset projelerinin pratik bulması bu çeşitler üzerinde yan etki yapmıştır. Milli ve yerli fikirlerin siyasi proje haline gelmesinin bu tip bünyelerde karın ağrısı yapması, esasen, bizce beklenen bir durumdur. Ancak,  bu karın ağırlarının sancılanmaya dönüşmesi ve ağız cırcırı ile devam etmesi durumu bu modellere özgüdür. Bu modeller, marjinal akımların etki alanına girerek milletten kopuk ve devlet karşıtı siyaseti ilke haline getirmiş olan çeşitlerdir” dedi.

MHP’nin 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan anayasa değişikliği şuuruyla hareket ettiğini belirten Karakaya “Küresel emperyal güçlerin koruma ve kontrolünde olan malum terör örgütlerinin kökünün kazınması gerekmektedir. Bunun için, esasen anayasa değişikliği süreci ile başlatılmış olan ittifakın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini pratiğe taşıma şeklindeki, devamı kararlarını başka yerlere çekmenin kimseye faydası olmayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.