Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Muharrem İnce Parti İçi Muhalefet Çalışmalarına Hız Verdi

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek ve tüm partililerin davet edildiği bir etkinlik duyurusu yaptı.

Partisinde değişim istediğini açıkça dile getiren İnce, parti içi muhalefet çalışmalarına hız verdi. İnce, yaptığı çağrıda, 4 Haziran Cumartesi Günü, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek, “bütün partililerin davetli olduğu ve parti meclisi üyelerinin, milletvekillerinin, il başkanlarının katılacağını” belirttiği etkinlikte bir konuşma yapacağını duyurdu. Davet duyurusunun görselinde ise “Yüreğimiz herkese açık, bu davet tüm İstanbul’a” yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.