Özdağ: “Erken Seçim Lambasını Yakacağız, AK Parti Lambasını Söndüreceğiz”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı bir canlı yayında erken seçim çağrısı yaparak, “Erken seçim lambasını yakacağız, AK Parti lambasını söndüreceğiz” dedi.

Sosyal medyada Hasan Taşkın TV’ye konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gündeme dair açıklamalar yaparak, erken seçim çağrısında bulundu. Türkiye’deki akraba kayırma ve usulsüzlüklere vurgu yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“ERKEN SEÇİM İLACINA İHTİYACIMIZ VAR”

“2021 yılının tek kurtarıcı ilacı vardır. COVİD-19 nasıl ki insanların sağlığı için çok önemli ise bizim de erken seçim ilacına ihtiyacımız var. Erken seçim ilacı Türkiye'nin çaresidir. Ekonomide oraya muhtaçtır eğitimde. Bugün Belediye Başkanların yapmış olduğu keyfi atamalara bakın. Rektörlerin üniversitelerdeki hanımlarını kızlarını nasıl kadrolara aldıklarına bakın. Türkiye nepotizmin neşet ettiği, artık bir noktada Orta Asya ülkelerine doğru evirildiği, Arap ülkelerine doğru evirildiği, Afrika ülkelerine doğru evirildiği bir iklime doğru gidiyor. Bu da bizi çok ciddi şekilde mahcup ediyor, utandırıyor. 2021 yılında Türkiye’nin hem ekonomisinin hem sağlığının hem dış politikasının hem eğitiminin hem de kültürel hayatının karanlığa karışmasını istemiyorsak, erken seçim lambasını yakacağız, AK Parti lambasını söndüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.