Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi

Özkoç’tan Soylu’ya Sert Sözler

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına sert tepki göstererek, “Her kim ki Türkiye Cumhuriyetinde mevkisi ve makamı ne olursa olsun CHP’yi bir terör örgütüyle ilişkilendiriyorsa bir şerefsizdir, iki soysuzdur, üç vatan hainidir” dedi.

Özkoç, tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun vekillik kaydını avukatları ile yaptırdı.

Özkoç, “Eminiz ki Enis Berberoğlu çok yakında aramızda olacaktır” dedi.

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan CHP’ye hedef alan açıklamalar var, ‘terörle flört etmek kabul edilebilir değil’ diyor, ne diyorsunuz?” sorusuna Özkoç, şu yanıtı verdi:

“CHP’yi terörle ilişkilendirmek kim söylüyorsa söylesin soysuzluktur. CHP’yi bir teröre herhangi bir şekilde onunla bir ilişkisi varmış gibi hatta onunla flört ediyormuş gibi göstermek bir soysuzluktur. CHP, Türkiye’nin kurucu partisidir. Fethullahçı terör örgütüyle ilgisi olan ve Fethullaçı terör örgütünün başına övgüler yağdıran kendisi, bir çıkmazda olan kendisiyle ilgili suçları örtbas etmek isteyen fakat yasal ve Türkiye’nin en köklü siyasi partisine bir saldırı halinde olan bu kişinin derhal İçişleri Bakanlığından istifa etmesi gerekiyor. Çok net ve açık söylüyorum, her kim ki Türkiye Cumhuriyetinde mevkisi ve makamı ne olursa olsun CHP’yi bir terör örgütüyle ilişkilendiriyorsa bir şerefsizdir, iki soysuzdur, üç vatan hainidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.