Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Öztrak'tan Erdoğan'a: “Ekonominin Rayına Oturması İçin, İlkin Sizin Gitmeniz Gerekiyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak, "Bugün ülkede işsiz sayısı 10,5 milyonu geçtiyse, Hayat pahalılığı alıp başını gittiyse, Çarşı, pazar yangın yeriyse Esnaf, çiftçi, emekçi perişansa, İnsanlarımız “Açım, aç!” diye haykırıyorsa, Sorumlusu bu Hükümettir. Saray'da oturan kibir abideleridir. Lafı dolandırmaya hiç gerek yok Sayın Erdoğan... Yüksek faizin sebebi sizsiniz. Bu ekonominin rayına oturması için de, İlkin sizin gitmeniz gerekiyor. Milletimiz de Allah’a çok şükür bunu görüyor. Gereğini yapmak için sandığı sabırsızlıkla bekliyor." dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.

Bu rejimin milletin derdine derman olmadığı, Herkesin gördüğü bir gerçek olduğunu belirten Öztrak, "Saray’ın görmediği; Askıda ekmek kadar gerçek. Çöpten yiyecek toplayanlar kadar gerçek. İşsizlik kadar gerçek. Canı burnunda çiftçi, emekçi kadar gerçek. Ayın sonunu getiremeyen emekli kadar gerçek." dedi. 

Öztrak, "Saray'ın genelgeyle faaliyetlerini durdurduğu esnaflarımızın, Vergi borçları “mücbir sebep” gerekçesiyle ertelendi. Esnaf ne kazandı ki, ne ödeyecek? Silin esnafın vergi borcunu. Silin esnafın kredi borcunu… Doğru dürüst bir gelir desteği vermediniz bari bunu yapın." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.