Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin Gürer

Öztürk Yılmaz'dan Bartın'daki Patlamayla İlgili Flaş Açıklama!

Bartın'da 14 kişinin hayatını kaybettiği maden ocağı patlamasıyla ilgili Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden flaş bir açıklama yaptı.

 

Bartın Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamanın ilk duyulduğu anda sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz,"Umuyorum ve diliyorum ki can kaybımız yoktur. Mahsur kalan kardeşlerimizin sağ salim kurtulması en büyük dileğimizdir. Dua ediyorum."ifadelerini kullanmıştı.

 ÇOK ÜZGÜNÜZ

14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilmesinin ardından ise Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, "Millet olarak çok üzgünüz." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

HANGİ TEDBİRLER ALINMADI

Öte yandan Yılmaz, açıklamasının devamında, "Acaba vaktinde alınması gereken hangi tedbirler alınmadı da bu ölümler şimdi oldu?" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.