Partilerin Sel Şovu Sele Kapıldı...

-Yeni CHP'li Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Batı Karadeniz'deki sel felaketine yardım ekibi gönderdiğini açıkladı. Yörede bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise yardım ekiplerine "Burada size ihtiyacımız yok" denildiğini iddia etti. Perşembe günü Ankara'yı vuran yağmur ve fırtına ise küçük su baskınlarına ve bir ağacın otomobilin üzerine devrilmesine neden oldu. Vatandaşların gözleri belediye ekiplerini aradı.

ANKARA(ANKA) - Yeni CHP'li Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri selden zarar gören Bozkurt'a yardım ekibi gönderdi. Ancak aynı saatlerde Ankara'da bastıran yağmur ve fırtına küçük su baskınlarına yol açarken başkentilerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Bahçelievlerde bir ağaç otomobilin üzerine devrildi.

Bozkurt'ta incelemelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay sözkonusu belediye ekiplerine "Burada size ihtiyacımız yok!" denildiğini iddia etti. Engin Altay Bozkurt'ta gazetecilere yaptığı açıklamada, derenin kenarına değil içine 9 katlı bina yapıldığını, bu binanın devrildiğini, sel bölgesinde büyük koordinasyonsuzluk yaşandığını belirterek, "Binaların bodrum ve birinci katı kullanılamaz halde. Böyle vahim tabloda partizanlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Belediyelerin partisine göre ona ihtiyaç olup olunmadığına karar veriliyor. Ankara, İstanbul belediyelerinin ekiplerine 'size burada ihtiyaç yok' denilmiş. Böyle durumlarda kan davalılar bile sırt sırta verip çalışır. Evet devletin bütün kuruluşları burada ama bir tırmığa bile ihtiyaç var" dedi.

Bu arada Ankara Büyükşehir Belediyesi Bozkurt'a yardım ekibi gönderdiği saatlerde 12 Ağustos Perşembe günü Ankara'yı vuran sağanak yağmur ve fırtına olumsuz durumların yaşanmasına neden oldu.

Ankara Bahçelievler'de rüzgar nedeniyle kökünden sökülen bir 4 metre uzunluğunda bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur ve fırtına nedeniyle 51'inci sokakta bulunan ağacın devrilmesi sonucu yaralanma yaşanmazken vatandaşlar panik içinde belediyeye başvurdu.

Yağmur nedeniyle Ankara'nın çukurda kalan bazı semtlerinde de küçük su baskınları yaşandı. Su baskınları dolayısıyla vatandaşların gözleri belediye ekiplerini aradı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.