Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Ramiz Parlar'dan Lütfü Savaş’a Tebrik Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koordinatörü olarak görevlendirilmesiyle ilgili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar tebrik mesajı yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koordinatörü olarak yetkilendirildi. Konuyla ilgili CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar bir açıklama yaparak, Savaş’ı tebrik etti.

“TEBRİK EDER VE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM”
Belediye Başkanı Savaş’ı tebrik eden İl Başkan Parlar, “Bölgedeki tanınırlığı, çalışma disiplini ve kapsayıcı kişiliğiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı, Genel Başkanımızın takdiriyle atandığı yeni görevi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koordinatörlüğü için tebrik eder ve çalışmalarında başarılar dilerim. Bölgemize, Türkiye’mize ve Kıbrıs’a sunacağı katkılar için de şimdiden teşekkür ederim “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.