Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Siyasi Partiler Bayramın İkinci Günü Bayramlaşacak

Siyasi partilerde bayramlaşma Kurban Bayramı'nın ikinci günü gerçekleşecek.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü 22 Ağustos 2018 Çarşamba tarihinde siyasi partiler birbirleriyle bayramlaşacak.

CHP’nin siyasi partilerle bayramlaşması da 22 Ağustos 2018 Çarşamba (Kurban Bayramı’nın 2. günü) tarihinde gerçekleşecek.

CHP'nin Kabul ve Ziyaret Heyeti

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi başkanlığındaki kabul heyeti, Parti Meclisi üyeleri Gamze Pamuk Ateşli ve Bülent Ecevit Tatlıdil’den; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu başkanlığındaki ziyaret heyeti ise Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’den oluşuyor.

CHP’nin siyasi partilerle bayramlaşma programına göre; CHP ilk ziyaretini saat 09.30’da AK Parti’ye yapacak. CHP aynı saatlerde de Parti Genel Merkezi’nde AK Parti’yi kabul edecek.

CHP daha sonra DSP, VATAN PARTİSİ, HDP, İYİ PARTİ, BBP, DP, MHP, SP’yi kabul edecek ve ziyaret edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.