Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

“Sizlerle beraber ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu mitinginde yaptığı konuşmada, ekonomiden teröre, ticaretten dış güvenliğe kadar Türkiye’nin bekasını ilgilendiren her meseleyi muhakkak çözüme kavuşturacaklarını belirterek, “Sizlerle beraber ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturacağız. 16 bin 500 kilometre öteden silahlarına kazıdıkları yazılarla bizi tehdit edenlere bu meydanları bırakmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Bolu mitingine katıldı. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında Bolu’ya bir senenin ardından tekrar gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boluluların her seçimde AK Parti’ye sahip çıktığını, en son 24 Haziran seçimlerindeki yüzde 66’lık rekor bir düzeyde AK Parti’ye destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

“ÜLKEMİZİN BİR TERÖR KORİDORUYLA KUŞATILMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin güçlü desteğiyle büyük ve güçlü Türkiye yolunda çok daha emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getirdi.  Ekonomiden teröre, ticaretten dış güvenliğe kadar Türkiye’nin bekasını ilgilendiren her meseleyi muhakkak çözüme kavuşturacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerle beraber ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturacağız. 16 bin 500 kilometre öteden silahlarına kazıdıkları yazılarla bizi tehdit edenlere bu meydanları bırakmayacağız. Binlerce tır silahla desteklenen Suriye’nin kuzeyindeki canilerin Türkiye’ye musallat edilmesine, ülkemizin bir terör koridoruyla kuşatılmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

31 Mart’ta Bolu’dan bir kez daha rekor destek beklediklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete kurulan tuzakları sandıkta darmadağın etmek için, Türkiye’ye had bildirmeye yeltenenlere hadlerini bildirmek için vatandaştan destek istedi.

“BİZ BU KOLTUKLARDA TÜRKİYE’NİN PARLAK GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İÇİN VARIZ”

AK Parti’nin Türkiye’ye ve Türk milletine sevdalı kadrolardan oluştuğuna bir dava hareketi olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bu makamlarda kendi ikbalimiz için değil, milletin istikbali için bulunuyoruz. Biz bu koltuklarda Türkiye’nin parlak geleceğini inşa etmek için varız. Biz bu mücadeleyi ülkemizi hedefleriyle, hayalleriyle buluşturmak için veriyoruz. Biz ecdadın bedel ödeyerek bizlere emanet ettiği bu vatanı, evlatlarımıza çok daha güçlü, daha müreffeh bir şekilde teslim etmek için koşturuyoruz” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN SON 17 YILINA İMZAMIZI ESERLERİMİZLE ATTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 yıllık siyasi hayatı boyunca millete hürmetsizlik etmediklerini, milletin emanetine asla halel getirmediklerini ve asla kimseye tepeden bakmadıklarını aktararak, “Biz ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında ne Meclis kürsüsünde ne de Cumhurbaşkanlığı makamında laf üstüne laf koymakla övünmedik, taş üstüne taş koymakla övündük. Ülkemizin son 17 yılına imzamızı eserlerimizle attık. Konuşmak, Meclis kürsülerinden ahkâm kesmek kolaydır. Seçim dönemlerinde atıp tutmak, -cekli, -caklı cümleler kurmak kolaydır. Zor olan sözünü gerçeğe dönüştürmektir, zor olan vaatlerini havada bırakmamaktır. Zor olan meydanda ne söylediysen, seçimden sonra onu unutmamaktır biz hep bunu yaptık, biz hep zoru başarmak için çalıştık” değerlendirmesinde bulundu.

Ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sadece laf ürettiğini, vaatlerini yerine getiremediğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Somali için yola çıkıp Kenya’ya giden, yürüyen merdivene tersten binen, seçimde kendisine oy dahi kullanamayan, İstanbul’da Belediye Başkanı olunca Kağıthane’ye Kağıttepe diyen bu zattan ne beklenir ya? Daha üç hafta önce ne dedi? YPG bize saldırmaz dedi, bu şahıstan başka ne umulur? 15 Temmuz destanına kontrollü darbe iftirasıyla kara çalan bu zattan başka ne beklenir?” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu’ya son 17 yılda gerçekleştirilen yatırım, eser ve hizmetlerin anlatıldığı görüntüleri vatandaşlara izleterek şöyle devam etti: “Bak Türkiye’yi konuşmuyorum Bay Kemal, sadece Bolu’yu anlattım. Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, enerjide, tarımda neler yaptığımızı sadece Bolu’da izlediniz mi? Bakın eserlerle konuşuyorum. Atatürk’ün partisini dokuz yıl içinde tanınmaz hâle getiren zattan ne bu ülkeye ne de benim Bolulu kardeşlerime hiçbir hayır gelmez. 95 yıllık CHP’yi dokuz sene de Kandil’in, Pensilvanya’nın kuklası yapan bir genel başkandan kendi seçmenine de fayda gelmez. Dolayısıyla, onların Bolu’daki adaylarından da Bolu’ya bir şey gelmez.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin terör örgütünün güdümündeki HDP ve FETÖ’cülerle ile kol kola, omuz omuza yol yürüdüğünü dile getirerek CHP’nin bu durumunun bu partiye oy veren vatanperverleri üzdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah 31 Mart’ın CHP’de de yeni bir başlangıca vesile olacağına inanıyorum. 31 Mart’ın milletin değerleriyle, inancıyla kavgalı, mevcut yönetiminden kurtuluş günü olacağını düşünüyorum. CHP’nin kendine çekidüzen vermesi için 31 Mart bir fırsattır. CHP’nin bölücülerin boyunduruğundan kurtulması için 31 Mart önemli bir imkândır. Bunun için Bolu’da 31 Mart’ta partimizi ve ittifakımızı destekleyen kardeşlerimizle birlikte CHP’ye gönül verenlerin de oylarına talibiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Merhum Erbakan Hocamızın mirasına ihanet eden partiye gönül veren kardeşlerimden de mevcut yönetime 31 Mart’ta bir ders vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

BOLU’YA YAPILAN YATIRIMLAR

Bolu’ya son 17 yılda 12 milyar liralık yatırım yaptıklarını, birçok yatırımın da inşasının sürdüğünü sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nin ve Sporcu Yetiştirme Merkezi’nin inşası devam ettiğini bildirdi.

Boluspor’un stadyum ihtiyacının da farkında olduklarını bunu gidermek için de belediye ile iş birliği içinde olduklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı olarak şahsım ve Bolu’da Bolu Belediye başkanım, ilçe belediye başkanlarımız el ele vereceğiz ve Bolu’muzu çok daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

Alpagut’a 90 bin metrekarelik bir alanda millet bahçesi yapmak için adımların atıldığını, İhsaniye Mahallesi’ndeki stadyumun millet bahçesine dönüştürüleceğini, Köroğlu Millet Bahçesi’ni de hizmete sunacaklarını ve Akşemseddin Millet Kıraathanesi’ni de yakın zamanda açacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu turizmini güçlendirmekte kararlı olduklarını bunun için de Arasta, Antik Hisartepe, tarihî Bolu Adası ve tarihî meydandan oluşan dört bölgeyi birleştirerek Bolu tarihî turizm bölgesini kuracaklarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu’ya yapılan sağlık, ulaşım, sulama, gastronomi, toplu konut, sosyal donatı yatırımlarını dile getirerek, hizmetlerin en kalitelisi ve güzelini icra etmek için Bolu’ya belediye başkan adayı olarak vizyoner, dürüst, mütevazı ve çalışkan biri olarak Fatih Metin’i gösterdiklerini kaydetti.

“BOLU’DAKİ PROJELERİMİZİN KESİNTİYE UĞRAMASINA İZİN VERMEMELİYİZ”

Yerel yönetim ile merkezî hükûmetin aynı ufka bakmasının, aynı hedefe koşmasının önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu uyum ve ahengin olmadığı zaman atılan adımların yarım kalacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin son 17 yılda elde ettiği başarılarda hükûmet ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışmasının ahenk içinde olmasının payı büyük. Kayyumları niye getirdik? İşte bunun için getirdik ve kayyumlarla Doğu ve Güneydoğu tamamen değişti, bu ahengin bozulmasına müsaade etmemeliyiz. Bolu’daki projelerimizin kesintiye uğramasına izin vermemeliyiz. Bunun için sizlerden belediye başkan adaylarımıza sahip çıkmanızı istiyorum. Sizlerden 31 Mart’ta sandıkta bir kez daha destan yazmanızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda, AK Parti teşkilatından kalan sürede iyi çalışmalarını, ulaşılmadık vatandaşın kalmamasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.