Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

Son Dokunulmazlık Sayıları

Meclis dokunulmazlık oylamasına kitlenirken 136 milletvekili hakkında dosya bulunuyor. Rekor ise 51 milletvekili ile CHP’de. Meclis’te bekleyen dokunulmazlık tezkere sayısı ise 643. Dokunulmazlık tezkerelerinden 384’ü ise HDP’ye ait.

 

PARTİ OLARAK HDP AÇIK ARA ÖNDE

Meclis’te intikal eden dokunulmazlık tezkere sayısı 643.  Dokunulmazlık tezkerelerinden 46’sı AK Parti’nin, 191’i CHP’nin, 384’ü HDP’nin, 18’i MHP’nin, 5’i bağımsız milletvekiline ait bulunuyor.

 

DOSYASI BULUNAN VEKİL SAYISI 136 

136 milletvekili hakkında dosya yer alıyor. 136 milletvekilinden 27’si AK Partili, 51’i CHP’li, 50’si HDP’li, 7’si MHP’li, 1’i bağımsız milletvekiline ait. Bir tezkerede, birden fazla milletvekiline ait dosya ise 45.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.