Öne Çıkanlar AİLE terör Hakkari bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise milli savunma bakanlığı gündem özeti çin abd terörist

Soyer: "Her Seçim Bir Demokrasi Sınavıdır"

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, oyunu Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde bulunan 80. Yıl İlkokulu’nda 1083 nolu sandıkta kullandı.

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, oyunu kullanmaya eşi Neptün ve kızı Duygu Soyer ile birlikte geldi. 

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Soyer, Güzel bir maratondu. Öyle Tatlı bir telaştı. Asıl tabi fragman bitti filmi başlıyor. Bundan sonrası çok raha yoğun olacak. Her seçim bir demokrasi sınavıdır. Herkesin bu sınıvdan başarı ile geçeceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
SeçimTunç Soyer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.