Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi ihracat çin vodafone merkez bankası Afrin Akşener Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Sürekli: AK Parti Döneminde Sağlıkta Memnuniyet Yüzde 39’dan Yüzde 70’e Çıktı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Bütçeden en fazla payı Milli Eğitim  alıyor. İkinci sırada Sağlık geliyor. Sağlık ta yapılan başarılı çalışmalar nedeniyle  memnuniyet oranı Ak Parti hükümetleri döneminde yüzde 39’dan yüzde 70’e çıktı” ifadelerini kullandı.

AK Partili Sürekli, Sağlık Sen İzmir 1 no’lu Şubesi tarafından Kuşadası'nda yapılan toplantıya katılarak gündemde bulunan konulara dair açıklamalarda bulundu.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in de katıldığı toplantıda Sürekli, sağlıkta memnuniyet oranının 14 senede yüzde 39’dan yüzde 70’e çıktığını, 15 Temmuz'un uzlaşma, birlik, beraberlik ve kardeşliği öğrettiğini, CHP milletvekili Ali Yiğit’in açıklamalarını İzmir hassasiyetleri ile örtüşmediğini ifade etti.

Sağlık’ta çalışanların 14 yılda iki katına çıktığını belirten Sürekli, “Bütçeden en fazla payı Milli Eğitim  alıyor. İkinci sırada Sağlık geliyor. Sağlık ta yapılan başarılı çalışmalar nedeniyle  memnuniyet oranı Ak Parti hükümetleri döneminde yüzde 39’dan yüzde 70’e çıktı. Bundan Sağlık çalışanlarımızın da özverili çalışmaları var. Ben her zaman sağlık çalışanlarının sorunu ve taleplerinin takipçisi olacağım. İzmir’de sağlık çalışanlarının kreş sorunu vardı bunun önemli adımlar attık” dedi.

“FETÖ Dahil Tüm Terör Örgütlerine Karşı Mücadelemiz Aralıksız Sürecek”

Sürekli, toplantıda “15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" diyerek "Ben buna hain darbe kalkışması demiyorum. Post Modern İstila Girişimi diyorum” ifadesini kullandı.

15 Temmuz'un uzlaşma, birlik, beraberlik ve kardeşliği öğrettiğini, bu birlik ruhunu, sonuna kadar muhafaza etmek için vatandaşlarla birlikte ülkenin geleceği, kardeşliği için var gücüyle çalışacaklarını belirterek “15 Temmuz’da oluşan Yenikapı ruhunun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. FETÖ dahil tüm terör örgütlerine karşı mücadelemiz ise aralıksız sürecek" dedi.
 
"Kendi Partisine Oy Veren Birçok İnsan da Bu Politikaları Doğru Bulmuyor
 
AK Partili Sürekli, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit'in açıklamasını şiddetle kınadığını ifade ederek sözlerini şöyle sonlandırdı:
“İzmirliliğe İzmirlinin duruşuna uygun olmayan beyanlar bunlar. Kabul edilemez buluyoruz. Avrupa Birliğinin son zamanlarda izlediği politikaların ardında böyle bir beyanda bulunmak İzmirlinin hassasiyetleri ile örtüşmüyor , ters düşüyor. Ben Ali Yiğit'in nasıl böyle bir beyanda bulunduğunu anlayamadım, kabul de edemiyorum. Bir İzmir Milletvekilinin yapacağı açıklama için hiç de şık söylemler değil. İzmirlilerin de tepkisi var. Kendi partisine oy veren birçok insan da bu politikaları doğru bulmuyor.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.