Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Taşcıer, Emniyet Sınavındaki ‘Şaibe İddialarını’ Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açtığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında şaibe olduğu iddialarını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.

Daha sınav öncesinde adı şaibe iddialarıyla anılan kişinin yazılı sınavda en düşük puanı, sözlü sınavda ise tam puan alarak başarılı olmasının tesadüf olup olmadığını soran Taşcıer, “Ne hikmetse kamuda yapılan tüm sınavlarda benzer olaylarla karşılaşıyoruz. Yazılı sınavda en kötü puanları alan kişiler, sözlü sınavlarda bir anda olağanüstü bir başarıyla tam puanlar alıyor. Emniyet’in açtığı bu sınavda da, daha adı sınav öncesinde şaibe iddialarına karışan bir kişinin aynı senaryo ile başarılı sayılması malumun ilanını bir kez daha gözler önüne seriyor. Acaba bu kişi Sayın Bakan'ın fotoğrafı olup da tanımıyorum diyeceği bir başkası mıdır, onu da merak ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.