Öne Çıkanlar obezite Anadolu Sağlık Merkezi Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey diyabet şanlıurfa TURİST Dragon Kapsülü Varis hastalığına işaret eden bulgular Dragunov keskin nişancı tüfeği Dream Games

TDP'li Akgün: İktidar Uzman Çavuşlara Kadro Vermeli

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, sözleşmeli uzman çavuşların kadroya alınmasını istedi. Subay ve astsubayların mesleki güvenceleri ve yaşadıkları sorunlarla her geçen gün daha da arttığını belirten TDP'li Akgün:" Bu vatan için canını ortaya koyan sözleşmeli uzman çavuşlar sorgusuz, sualsiz kadroya alınmalıdır."dedi.



TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün, uzun süredir muhalefet ve iktidar tarafından tartışılan uzman çavuşların kadroya alınması konusuyla ilgili açıklamada bulundu. Sözleşmeli uzman çavuşların sürekli sözleşmelerinin yenilenip yenilenmeyeceği, görev yerleri, atama vb. olaylarla karşı karşıya kalma endişesi ile çalıştıklarını ifade eden TDP'li Akgün;" Türkiye Değişim Partisi olarak vatan savunması yapan uzman çavuşlarımızın kadroya alınmaması kesinlikle doğru değildir. Bizler sıcak evlerimizde rahat rahat yatarken onlar vatanı için mücadele veriyorlar, sınırlarda ya da farklı noktalarda nöbet tutuyorlar, vatan savunması veriyorlar. Vatan savunması yapan bir evladın kadroya alınıp, alınmaması konusunda bile sorgulama yapmak yanlıştır. TDP olarak uzman çavuşlarımızın yanındayız ve kesinlikle kadroya alınmaları gerekmektedir."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.