Öne Çıkanlar ankara chp konya deprem tsk sgk bodrum ırak diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu

"Toplumun Eşsiz Mimarları Bütün Kadınların Anneler Gününü Kutluyorum"

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in “ Cennet annelerin ayağı altındadır” hadisi-i şeriflerinde annelerimizin kıymeti çok güzel bir şekilde ifade edilmiştir." dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Usta mesajında; "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in “ Cennet annelerin ayağı altındadır” hadisi-i şeriflerinde annelerimizin kıymeti çok güzel bir şekilde ifade edilmiştir. 
Bizleri dünyaya getirmek suretiyle her türlü fedakarlığı göstererek büyüten, eğiten, sahip çıkan, merhameti ve şefkati ile bizleri her türlü kötülük ve beladan esirgeyen, karşılıksız ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay annelerimize aittir.
Annelerimiz, şefkat ve merhametle büyüttüğü evladına, saygıyı, sevgiyi, dürüstlüğü, vatan, millet ve bayrak sevgisini ve daha birçok değerleri öğreten, insan yetiştirilmesinde en büyük çabayı gösteren, toplumun geleceğine katkı sunarak, en büyük hizmeti verendir.
Bütün bu duygu ve düşüncelerle annelerin gözyaşlarının dindiği bir dünya diliyor, bu anlamlı günün annelik bilincinin gelişmesine ve annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını, üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz, yüreğindeki sevgisi, vicdanındaki adaleti, toplumun eşsiz mimarları bütün kadınların Anneler Gününü kutluyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.