“Türkiye’ye Olan Sevdamız Son Nefesimize Kadar Sürecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun mitinginde yaptığı konuşmada, “Bizim Giresun’a olan sevdamız, Türkiye’ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresun bizimle olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle her engeli aşarız, her derdi çözeriz, her meselenin üstesinden geliriz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitingine katılarak bir konuşma yaptı.    

Cumhurbaşkanı Erdoğan halka hitabında Bizim Giresun’a olan sevdamız, Türkiye’ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresun bizimle olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle her engeli aşarız, her derdi çözeriz, her meselenin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.  

“Bizim davamız ülkemizin kazanımlarını daha da ileriye taşıma, evlatlarımıza aydınlık bir gelecek miras bırakma davasıdır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. 85 milyonun her birinin bu dava içinde, bu dava safında yeri vardır. Gelin ülkemizin, milletimizin, evlatlarımızın aydınlık geleceği için 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim” şeklinde konuştu.

“GİRESUN’A SON 21 YILDA 51 MİLYAR LİRAYI AŞKIN KAMU YATIRIMI YAPTIK”

Bugüne kadar sadece eserlerle, hizmetlerle konuştuklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Giresun’a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 764 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik, 869 konutun yapımına devam ediyoruz. ‘İlk Evim’le bin 550 konut inşa edecek, ‘İlk Arsam’la 2 bin alt yapısı hazır arsa vereceğiz” dedi.

Ulaştırmada Eğribel Tüneli’ni ve projedeki diğer tünelleri bu yıl tamamlayacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk denize dolguyla inşa edilen havalimanını şehre kazandırdıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.