Öne Çıkanlar terörist abd rusya bugünün gündem başlıkları mardin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Deniz Özçelik

Uysal'dan TBMM Grup Başkan Vekili Özkan’ın Açıklamalarına Yanıt: “Halt Etmişsiniz! Tüm İddialarınızla Sınandınız Ve Kaybettiniz!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TBMM Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ın Yeniden Kuruluş Anayasası açıklamasına yanıt verdi. Uysal, "Bu anayasanın ismi ‘Yeniden Kuruluş Anayasası’ olacak” buyurmuş bir AKP TBMM Grup Başkanvekili! Zannediyorlar ki 2023’te Cumhuriyet’in 100. yılında yeni bir Cumhuriyet kuracaklar, onun da kurucusu Recep Tayyip Erdoğan olacak! Halt etmişsiniz! Tüm iddialarınızla sınandınız ve kaybettiniz!” dedi. 

DP Genel Başkanı Uysal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Demokrat Parti olarak daha evvel de ifade ettiğimiz gibi Türk Milleti ve Devleti’nin temel müştereği olan TC. Anayasası’nın ilk 4 maddesini hiçbir şart altında ve zamanda tartışma konusu yapmadık ve asla yapmayacağız!”

“Bu anayasanın ismi ‘Yeniden Kuruluş Anayasası’ olacak” buyurmuş bir AKP TBMM Grup Başkanvekili! Zannediyorlar ki 2023’te Cumhuriyet’in 100. yılında yeni bir Cumhuriyet kuracaklar, onun da kurucusu Recep Tayyip Erdoğan olacak! Halt etmişsiniz! Tüm iddialarınızla sınandınız ve kaybettiniz!”

"Türkiye’de anayasaya, hukuka, demokrasiye inancı olmayanların, bırakınız yeni anayasa yapmayı, Türkiye’ye yapacakları en önemli katkı; FETÖ’cülerin kendilerine miras bıraktığı hukuksuzluk icat etmekten vaz geçmeleridir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.