Öne Çıkanlar adana süper kupa final geliri nereye bağışlanacak kanal tedavisinin alternatifi var mı Onur Ata Çe roche e-muhtıra İlişkilerde Submarining Belirtileri Nelerdir chp grup başkan vekili abank balıkresir en çok zamlanan sebze tatil

Vali Erin’den "Suruç" Açıklaması

Vali Erin Suruç’ta yaşananlara dair Twitter’dan açıklama yaptı. Erin seçimlerin güvenlik içinde gerçekleşmesine yönelik Suruç İlçesinde her türlü tedbir alındığını belirtti.

Suruç’ta yaşandığı iddia edilen seçim usulsüzlükleriyle ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter üzerinden açıklama yaptı. Adli ve idari soruşturması devam eden olaylar üzerinden yanlış ve abartılı bir algı çalışması yürütülmeye çalışıldığını belirten Erin: “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Seçimlerin güvenlik içinde gerçekleşmesine yönelik Suruç İlçemizde her türlü tedbir alınmıştır” açıklamasında bulundu. Kolluk amirleriyle birlikte Suruç’ta olduğunu ifade eden Vali Erin, ilçede çıkan olaylarda hayatını kaybedenlerin olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

                                                                                                                                           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.