Vatandaş Soruyor: Kiraz'ın Katillerini Övenler Neden Ödüllendirildi?

ANKARA(ANKA)- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, DHKC'li teröristler tarafından Adalet Sarayı'nda katledilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehadet yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yayımladığı mesajda "Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a rahmetle...
Unutmayacağız...Savcımızı katledenlere alkış tutanları, katilleri aklamaya çalışanları...  Katillerin iş birlikçileriyle mücadelemiz, son nefesimize kadar devam edecek" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise "İstanbul Adalet Sarayı'nda teröristlerce şehit edilen cumhuriyet savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehadetinin 7. yıldönümünde rahmet, minnet ve dua ile yad ediyorum. Mehmet Selim Kiraz'ı unutmadık, unutturmayacağız. Mekanı cennet makâmı âlî olsun" ifadesinde bulundu.

-VATANDAŞ TEPKİLİ: KİRAZ'IN KATİLLERİ NEDEN ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Bu arada Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehadet yıldönümü dolayısıyla sosyal medyada da binlerce anma mesajı paylaşıldı. Vatandaşların mesajlarında ortak nokta, Kiraz iki kahbe DHKC'li terörist tarafından rehin alınırken içeriden canlı yayın yapan bazı gazetecilerin ve bunlara mecralarını açan basın kuruluşu ve yöneticilerinin terörizm propagandası yaptıkları halde cezalandırılmamalarına tepki oldu.

Bu propagandaya alet olan gazetelerin ve yöneticilerinin hak ettikleri cezaya çarptırılmamalarına tepki gösteren vatandaşlar, teröristlerin olay yerinde hak ettikleri sona kavuştuklarını belirtirken teröristlere sahip çıkan, onlara sözcülük yapan, sayfalarını açan mecralardan hesap sorulmasını hala beklediklerini bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.