Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın pkk Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor

Vatandaştan Meclis’e Öneri: Uzaya Seyahat İçin Hyperloop Treni İnşa Edilsin

TBMM Dilekçe Komisyonuna 10 bin 101 dilekçe geldi. Meclis’e başvuran bir vatandaş, Türkiye'de uzaya seyahati mümkün kılabilecek bir hyperloop (hız yuvar) treni inşa edilmesini önerdi.

2 Kasım 2015-12 Haziran 2017 tarihi itibariyle Dilekçe Komisyonuna 10 bin 101 dilekçe ulaştı. 26. Dönemde kadınlardan gelen dilekçe sayısı bin 610, 26. Dönemde erkeklerden gelen dilekçe sayısı 5 bin170, 26. Dönem de sivil toplum örgütlerinden, özel kuruluşlardan ve diğerlerinden gelen dilekçe sayısı ise 3 bin 321 oldu.

Meclis’e mektup yazanlar arasında iş isteyen, maddi yardım talep eden, zam isteyen ve af isteyenlerin yanı sıra Türkiye'de uzaya seyahati mümkün kılabilecek bir hyperloop (hız yuvar) treni inşa edilmesini önerenler de oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.