Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi TURİST şanlıurfa Muratbey botoks tskdan savunmaya yatırım ortadoğu Dragon Kapsülü yeni anayasa suriyede iç savaş Başbakan davutoğlu türkiye

YAŞ Toplantısı Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı Beştepe’de başladı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Yüksek Askeri Şura toplantısı başladı. Anıtkabir’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki YAŞ heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gelerek saat 15.15 sularında toplandı.

Toplantının İlkleri

YAŞ bazı ilklere sahne olacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni üyeler olarak ilk kez toplantıya katılacak. Bir önceki şuraya Genelkurmay Başkanı olarak katılan Hulusi Akar, bu kez Milli Savunma Bakanı olarak şurada hazır bulunacak. Çalışmalarını bir günde tamamlaması öngörülen şurada albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması ve generallerin terfileri ve atamaları masaya yatırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.