Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan gündem başlıkları google PUBG MOBILE

Yaşar Okuyan: Helal Olsun Temel Karamollaoğlu'na. Helal Olsun Saadet Partisi'ne. Dimdik Duruyor

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile 12 Eylül darbesinden sonra cezaevi arkadaşı olduğunu söyleyerek, Saadet'in Cumhur İttifakı'na girmemesini, "Helal olsun Temel Karamollaoğlu'na. Helal olsun Saadet Partisi'ne. Dimdik duruyor" diyerek yorumladı.

KRT Televizyon programında konuşan Eski Çalışma Bakanı, Vatan Partili Yaşar Okuyan, son günlerin en dikkat çeken siyasetçilerinden biri olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Temel Karamollaoğlu ile 40 yıldır arkadaş olduğunu söyleyen Okuyan, 12 Eylül'den sonra Karamollaoğlu ile cezaevi arkadaşlığı yaptığını hatırlattı.

"Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanı olduğu Saadet Partisi şuanda en memleketin hayrına en doğru işleri yapıyor. Allah razı olsun" diyen Okuyan, Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeden sonra ittifaka gireceği endişesini taşıdığını ancak Karamollaoğlu'dan gelen açıklamalar üzerine ağladığını söyledi.

"Ağlattı beni o tavrı. Helal olsun Temel Karamollaoğlu'na. Helal olsun Saadet Partisi'ne. Dimdik duruyor. Allah razı olsun" diyen Okuyan, "Önümüzdeki seçimin en kilit partisi Saadet Partisi" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.