Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Yavaş ve İmamoğlu'ndan Akşener’e Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i toplantıya davet etmek için İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundular.

İmamoğlu açıklamasında; "Bu gün çok önemli süreçte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ziyaret ettik. Bugün bu ziyaretimi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bilgisiyle gerçekleştiriyoruz. Biz Türkiye'mizin özellikle deprem ile birlikte yaşadığı zor günlerde ve milletimizin memleketimizin geleceği açısından altılı masanın stratejisinin varlığının çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu önemine binaen burdayız." dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise: "Bizler millet ittifakının Belediye başkanlarıyız. Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Çünkü hep beraber bir araya geldik. Ankara, İstanbul gibi bir çok Büyükşehir'i kazandık. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Böyle bir deprem felaketinden sonra bu yaraları saracak şekilde tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusu. Bizden beklenen bizde görev edindik sayın genel başkanımıza illettik. değerlendirecekler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.