Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akbank

Yeniden Refah > Deva + Gelecek ...

ANKARA(ANKA) - Deva ve Gelecek Partisi üye sayıları toplamının, Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah'ının toplam üye sayısına ulaşamadığı belirtildi.



Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek partilerin resmi kayıtlı üye sayılarındaki ilginç duruma dikkat çekerek, "Çok enteresan bir tespitim var. Bu kadar gürültü çıkartıyorlar. Deva ve Gelecek partilerinin üye toplam sayıları Fatih Erbakan'ın liderliğini yaptığı Yeniden Refah Partisi kadar değil" dedi.

Deva ve Gelecek partilerinin toplam 197 bin 517 oyu bulunurken, Yeniden Refah Partisi'nin oy sayısı 202 bin 589'a ulaşıyor.

Gelecek 55 bin, Deva ise 142 bin üyeye sahip bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.