Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Yeniden Refah Partisi Hasan Arık: "İlk Seçimlerde Hem Yerelde Hem Genelde İktidar Olacağız"

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık partisinin yerel seçimlerde Türkiye’de en çok oy alan üçüncü parti olması ve Adana’daki başarısı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde ilk kez yerel seçimlere giren Yeniden Refah Partisi Türkiye’de en fazla oy alan partilerden birisi oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 6,19 oy oranıyla seçimlerden üçüncü parti olarak ayrılan Yeniden Refah; 1’i Büyükşehir, 1’i il 39’u ilçe ve 24’ü belde olmak üzere 65 yerde Belediye Başkanı çıkardı.

Sonuçların ardından Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayan Başkan Arık; “Türkiye’nin en genç kadrolarıyla çok zor bir seçime girdik. İlk kez girdiğimiz seçimlerde ülkemizin en çok oy alan üçüncü partisi olduk. Allah’a hamdolsun Adana’da da başarılı sonuçlar aldık. Bu başarıyı önümüzdeki dönemde de artırarak devam edeceğiz" dedi.

Adana’nın Feke ilçesinde belediye başkanlığını kazandıklarını hatırlatan Hasan Arık açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Şehrimizde Feke Belediyesi’ni kazandık. Bununla birlikte Feke ilçemizde 2’si büyükşehir olmak üzere 5, Saimbeyli ilçemizde 1 ve Pozantı ilçemizde de 1 Belediye Meclis Üyesi çıkardık. İlk kez girdiğimiz yerel seçimlerde böyle bir başarı yakalamak bizim için çok önemli. Bu dönem yapacaklarımız ile bir sonraki yerel seçimlerde Adana’da hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de tüm ilçe belediyelerini kazanacağız. Aziz milletimize teveccühü nedeniyle teşekkür ediyoruz."

Seçimlerden önce belediye binalarına Peygamber Efendimiz’in "Rüşvet alan da veren de mel’un"dur hadisini yazdıracaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık; "1994 ruhuyla efsane Refah Belediyeciliği anlayışını yeniden hayata geçireceğiz. Milletimiz için hizmet üretip gerçek belediyeciliği herkese göstereceğiz. Bunun için de çok ciddi adaylarla seçimlere hazırlanmıştık. Milletimizin kararları başımızla gözümüz üzerine. Ben başta Feke’de Belediye Başkanı seçilen Cömert Özen ve Belediye Meclis Üyelerimizi tebrik ediyorum. İşini gücünü bırakarak milletimize hizmet etme yarışına giren hem Büyükşehir hem ilçe belediye hem de meclis üyesi adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Yine partimizin kazanması için çalışan parti il ve ilçe yöneticilerimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimiz de özel bir teşekkürü hak ediyor. Millete hizmetkar olma yolunda emek sarf eden insanlar için yenilgi söz konusu değildir. Bundan sonra da inşallah milletimizin önceliklerini kendi önceliğimiz bilerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilk seçimlerde hem yerelde hem genelde Türkiye’nin en başarılı partisi olmak ve Yeniden Refah Partisi’ni iktidara getirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Sözlerimin sonunda bizlere bu fırsatı tanıyan Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve tüm Genel Merkez yöneticilerimize de teşekkür ediyorum" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.