Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum chp deprem pakistan veysel eroğlu iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Bakan Koca: “Ağır Hasta Sayısındaki Artış Hızı Azalmaya Devam Ediyor”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 5.103 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalmaya devam ediyor. Hasta sayımızdaki artış hızı da azalıyor. " dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam hasta sayısı 1.836.728'e yükseldi. Bugün tespit edilen vaka sayısı 26.919, bugün tespit edilen yeni hasta sayısı ise 5.103 oldu. Ağır hasta sayısı 5.973'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 16.417 oldu. Son 24 saatte ise 218 kişi hayatını kaybetti, 22.215 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 5.103 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalmaya devam ediyor. Hasta sayımızdaki artış hızı da azalıyor. Aşıdan etkin olarak fayda sağlayıncaya kadar kapalı ve kalabalık ortamlardan sevdiklerimiz için uzak duralım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.