Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak ikinci yarı yeni akite saldırı cevdet yılmaz kalkınma bakanlığı sanayi üretim artışı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna en düşük kurban fiyatı terör

Emsey Hospital 5 Yaşında

Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla 2012 yılında kurulan Emsey Hospital, 5. yaşını düzenlenen özel bir törenle kutladı.

Uluslararası JCI Akreditasyon belgesine Türkiye’de en yüksek puanla sahip olmayı başaran ve kısa süre içinde yurtdışında da markalaşan Emsey Hospital, 5. yılını düzenlenen özel bir törenle kutladı. 5 yıldır hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına plaket verilmesinin ardından, Emsey Hospital’da 5 yıl konulu video izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

5. yıla özel düzenlenen ve tüm sağlık personelinin katıldığı törende konuşan Emsey Hospital Genel Müdürü Prof. Dr Hayreddin Yekeleriler, tıp teknolojisi, tam donanımlı tanı ve tedavi üniteleri ve multidisipliner hasta bakımı yaklaşımıyla Emsey Hospital’ın “güven” denilince akla gelen ilk hastane olmayı kısa sürede başardığını söyledi. Genel Müdür Hayreddin Yekeler, Uluslararası JCI Akreditasyon belgesini ve Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta kalite standartları denetiminde Türkiye’deki en yüksek puanları Emsey Hospital’in aldığını, bu başarıların birer gurur vesilesi olduğun dile getirdi. Tüm bu başarılara rağmen gelinen noktayı yeterli görmediklerini belirten Yekeler, hedeflerinin Türkiye’de ve dünyada daha büyük başarılar olduğunu dile getirdi.

5 yılda bir milyon tedavi gerçekleşti
Törendeki konuşmasında geride kalan 5 yılı değerlendiren Genel Müdürü Hayreddin Yekeler çarpıcı istatistikler de paylaştı.Yekeler, “Hastanemizde geride kalan5 yılda yaklaşık bir milyon hasta tedavi edildi. 50 bin ameliyat yapıldı. Binlerce bebeğin gözlerini açarak hayata merhaba dediği hastanemizde 11 bin doğum gerçekleşti. 1500 civarında tüp bebek tedavisi yapıldı ve 600 aile tüp bebek sahibi oldu. 5 yıla sığdırabildiğimiz bu gurur verici tabloyu daha büyük başarılarla devam ettirmeye ve ilkeli duruşumuzdan taviz vermeden sürdürmeye kararlıyız. İlk aşamada hizmet kapasitemizi artırmak için hastanemizdeki 254 yatağa ilave olarak yeni dönemde önce 32 ardından da 48 yatak daha eklenecek. Böylece daha fazla insanın hastanemizde tedavi görmesini sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. Konuşmanın ardından kokteyl alanında yer alan klasik müzik grubunun performansı ile keyifli anlar yaşandı.

Emsey Hospital, üstün teknolojik imkânlarla dikkat çekiyor
29 Mayıs 2012 yılında kurulan ve 33.000 m² kapalı alanda 254 yatak kapasitesi, 9 ameliyathane, normal doğum salonu, suda doğum odaları ile hizmet veren Emsey Hospital, üstün teknolojik imkânları ile dikkat çekiyor. Helikopter pisti, akıllı bina sistemi, özel iklimlendirme sistemi ve kojenerasyon sistemlerine sahip olan hastanede 10.500 m² araç otoparkı bulunuyor.
Kanserin bütüncül tedavisi (ameliyat-kemoterapi-radyasyon onkolojisi), Kök Hücre Nakli, Kalp ve Damar Cerrahisi, Tüp Bebek, Jinekoloji, Obezite Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Nükleer Tıp tedavileri gibi alanlarda Türkiye’de bir referans merkezi konumunda.

Emsey Hospital Hakkında
Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmetini multidisipliner hasta bakımı yaklaşımıyla buluşturan EmseyHospital, 2012 yılından bu yana alanında uzman hekimleri ve tecrübeli sağlık profesyonelleri ile hizmet vermektedir.Uluslararası JCI Akreditasyon (JointCommission International) belgesine sahip olan hastane, sağlık turizmiyle de dikkat çekmektedir.Hasta güvenliği odaklı dizayn edilmiş 33 bin m² kapalı alan üzerine kurulu hastane kompleksinin içinde; 254 yatak kapasitesi, 9 ameliyathane, normal doğum salonu, suda doğum odası, tam donanımlı ileri teknoloji tanı ve tedavi üniteleri bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.