Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Sağlık Bakanı Koca, “Bir Gün İçinde İyileşen En Yüksek Hasta Sayısına Ulaştık”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık, Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 112.261'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 2.900 oldu. Son 24 saatte ise 95 kişi hayatını kaybetti, 4.651 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca; "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.