Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

“ATATÜRK II” Filmi’nin Gala Gecesine Yoğun İlgi

5 Ocak’ta sadece sinemalarda vizyona girecek, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, bir Mehmet Ada Öztekin filmi “ATATÜRK II 1881-1919”un galası Kanyon’da düzenlendi. 

Lanistar Media yapımı “ATATÜRK II 1881-1919” filmi yapımcıları Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu ev sahipliğinde düzenlenen geceye yönetmen Mehmet Ada Öztekin ile filmin oyuncuları katıldı. İş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimleri de galada yerlerini aldılar.

Bir Mehmet Ada Öztekin filmi “ATATÜRK 1881-1919”, “Kurtuluşa Doğru” giden yolu, Millî Mücadele’yle kahramana dönüşerek hem kendi hem de ülkesinin kaderini değiştiren bir lideri anlatıyor. Filmde; Mustafa Kemal rolünü Aras Bulut İynemli, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Enver Paşa’yı Sarp Akkaya ve Madame Corinne’i Esra Bilgiç canlandırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.