Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Eniştesi Ödüle Doymuyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin enişte karakterine can veren ünlü oyuncu Hakan Karsak ödüllere doymuyor. Yurt içi ve yurt dışında iki ayrı film festivalinden en iyi erkek oyuncu ödülü alan oyuncu başarılarını yenilerini ekledi. 

25 yıllık oyunculuk kariyerine 15 sinema filmi, bir çok kısa film ve tiyatro sığdıran Hakan Karsak, oyunculuk yolculuğuna 1992 yılında Ankara Çağdaş Sanat Tiyatrosunda adım attı. Gölcük depremi sırasında gönüllü kurduğu çadır tiyatrosuyla adını herkese duyurdu..Benim Adım Gültepe, Sultan, Vicdan gibi çok ses getiren dizilerde yer almasının yanında, şimdilerde fırtına gibi esen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çok sevilen enişte karakterine hayat veren Hakan Karsak, 5. Setem Akademi Uluslararası İpekyolu Kısa Film Yarışmasında en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Performansı ile adından söz ettiren usta oyuncu, ''3,5 Lira'' filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Ödüllerimi Annem ve Babam'a Armağan Ediyorum

Uluslararası İpekyolu Kısa Film Yarışması en iyi erkek oyuncu ödülünün yanı sıra, Fransa'da baş rollerinde oynadığı Patika filmiyle de Boğaziçi Film Festivalinde yine en iyi erkek oyuncu ödülünün de sahibi oldu. Sundance Film Festivalinde büyük ödülü alan Kelebekler filmindeki rolüyle de adından söz ettiren Hakan Karsak ''Son derece onur veren bu ödülleri anneme, babama, aileme ve biricik kızıma ithaf ediyorum'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.