Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan türk telekom

Tarot Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Korku sineması hayranlarının keyifle izleyeceği Tarot filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.   Bir grup gencin Tarot falı okuma kurallarını ihlal etmesiyle lanetli kartlarda hapsolmuş kötülüğü serbest bırakmasını konu alan filmin gerilim dolu fragmanı yayınlandı.  Tarot, ülkemizde 10 Mayıs’ta vizyona girecek.

Bir grup arkadaşın, Tarot falı okumalarının kutsal kuralı olan başkasının desteğini asla kullanma kuralını çiğnemeleriyle gelişen olayları konu alan Tarot filminin fragmanı yayınlandı.

Bilmeyerek lanetli kartlarda hapsolmuş tarif edilemez bir kötülüğü serbest bırakan arkadaşlar, birer birer kendi kaderleriyle yüzleşirler ve Tarot okumalarında önceden belirlenen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Gerilim dolu sahneleriyle korku filmi severlerin izlemekten büyük keyif alacağı filmde, Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika ve Jacob Batalon gibi genç oyuncular yer alıyor.

 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Tarot”, 10 Mayıs’ta vizyonda olacak.

Filmin Künyesi:

Yönetmen & Yazar                       Spenser Cohen & Anna Halberg

                                           

Yapımcı:                                         Leslie Morgenstein

Elysa Koplovitz Dutton

Scott Glassgold

Uygulayıcı Yapımcılar:                 Andrew Pfeffer

                                                         Scott Strauss

Anna Halberg 

Spenser Cohen

Oyuncular:                                    Harriet Slater 

                                                        Adain Bradley

                                                        Avantika ve Jacob Batalon

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.