Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri meb adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz

Yeşilçam Nostaljisi Bilkent Center'da

Bilkent Center, Yeşilçam’ın seçkin filmlerinin afişlerinin yer aldığı renkli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Usta oyuncuların fotoğraflarından oluşan afişler ziyaretçileri bekliyor.

Türk sinemasının en önemli film afişlerinin yer aldığı 'Yeşilçam Film Afişleri Sergisi' BilkentCenter'da ziyarete açıldı. Şehrin en renkli noktalarından biri olan Bilkent Center'da düzenlenen sergide 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Turist Ömer', 'Hababam Sınıfı' gibi filmlerin orijinal afişleri, 25 Mart'a kadar AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.


TARİHE DAMGA VURAN FİLMLER

Milli Kütüphane arşivinden çıkarılan çok sayıda afiş Ankaralılara nostalji yaşatacak. Geçmişin huzuru, neşesi ve umuduyla yaşamımıza renk katan kimi zaman ise hüzne boğan Yeşilçam Film Afişleri arasında 'Senede Bir Gün', 'Turist Ömer', 'Çiçek Abbas', 'Kezban', 'Gülen Gözler', 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Orta Direk Şaban', 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Küçük Hanım’ın Şoförü', 'Hababam Sınıfı', 'Gülen Gözlere' gibi Türk sinema tarihine damgasını vuran birçok filmin afişi yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.