Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

50.Yılını Kutlayan Netaş 10 Yılda 10 Kat Büyüdü

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketlerinden Netaş, 50. Yıldönümünü, “Netaş 50.Yıl Özel Konseri” kapsamında MFÖ’nün sevilen şarkılarıyla kutladı. Türkiye iş dünyasının liderleri, Netaş iş ortakları ve paydaşları, medya mensupları,  Netaş yönetim kurulu ve çalışanlarının katıldığı kutlamada Netaş CEO’su C. Müjdat Altay, Netaş’ın, 50 yıllık tarihiyle, bilgi ve iletişim sektörünün yanı sıra Türk ekonomisinin ve Ar-Ge tarihinin de bir yansıması olduğunu belirtti.

Netaş CEO’su Altay, etkinlikte yaptığı konuşmada, kuruluşundan bu yana Türkiye’ye hep en yeni bilgi ve iletişim teknolojilerini sunan şirket olarak Netaş’ın son on yılda 10 kat büyüdüğünü ve çok büyük dönüşüm projelerine imza atmanın gururunu yaşadığını belirtti.

“DÜNYA ŞİRKETİ OLMAYA KARARLIYIZ”
Altay, “Bugün hep birlikte büyük bir coşkuyla 50. yılını kutladığımız Netaş’ın bilgi ve iletişim sektörünün yanı sıra Türk ekonomisinin ve Ar-Ge tarihinin de bir yansıması olmasından büyük bir gurur duyuyoruz. Türkiye’nin dijital dönüşümü için finans, telekom, sağlık, enerji, spor, eğitim, kamu, savunma gibi dikeylerde akıllı çözümler uyguladık. Dünya çapında iddialı projeleri başarıyla hayata geçirdik. Buradan kazandığımız bilgi ve birikimi yurt dışına taşıyarak gerçekleştirdiğimiz teknoloji ihracatından büyük gurur duyuyoruz. Bir dünya şirketi olmaya ve teknoloji alanında yeni ufuklar açmaya kararlıyız. Netaş’ta Türkiye’nin en yetenekli beyinlerinden oluşan, 700’ü aşkını Ar-Ge’de olmak üzere yaklaşık 2 bin çalışanımızla, süren projelerimiz ve güçlü iş ortaklarımızla, ülkemizi geleceğin bilişim ve dijital dönüşüm dünyasına en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.