Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

A101'den 50 Ürunde Yüzde 10 İndirim

Türkiye’nin en yaygın marketlerinden biri olan  A101, “Enflasyonla Mücadele Kampanyası” kapsamında 50 üründe iki ay boyunca yüzde 10 indirim kararı aldı.


Şirketin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Enflasyonla Mücadele Kampanyası’’ kapsamında Türkiye’nin yüksek indirim marketi A101 olarak tam desteğimizi bildiririz. Bu doğrultuda, 50 ürünümüzde iki ay boyunca yüzde 10 indirim yapma kararı aldık.

8.000 mağazaya ulaştığımız 10.yılımızda, müşterilerimize kaliteli ürünleri en ucuz fiyata sunabilmenin sorumluluğunu, 45.000 çalışanımızla omuzlarımızda taşıyoruz. Müşterimizin beklentilerini işin kalbine koyduğumuz yüksek verimli iş modelimiz sayesinde müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri, en ucuz fiyatlara ulaştırma sözü veriyoruz.

A101 olarak ülkemizdeki enflasyonla topyekün mücadele sürecinde;


•İndirim kampanyalarımızı güçlendirerek devam ettireceğiz.

2.8000 marketimizden gelen satınalma gücümüz sayesinde, Türkiye’nin en ucuz fiyatları ile satmaya devam edeceğiz.

3.Hiçbir ürünün satış fiyatı, alış fiyatı artmadıkça artmayacak.

4.A101 fiyatları, her zaman enflasyonun altında olacak.

5.A101, dün, bugün, yarın hep ucuz olmaya devam edecek.

A101 olarak, T.C Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın başlattığı “Enflasyonla Mücadele Kampanyası’nı’’ sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
A101
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.