Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan pakistan

Adidas Gece Koşusu Düzenliyor

Geyik Koşuları, 2017 senesinde Adidas ile yenilendi.Yılın ikinci koşusu 8 Temmuz’da Belgrad Ormanı’nda yapılacak.

İstanbul’un önemli koşu etkinliklerinden biri olan adidas Geyik Koşuları, Belgrad Ormanı’nın sürprizli ve saf kalmayı becermiş özel parkurunda, saf doğayı deneyimleme imkânı sağlıyor. 2017 yılında adidas ile yenilenen Geyik Koşuları, 8 Temmuz tarihinde ilk kez Gece Koşusu olarak düzenlenecek.

Koşucular şehrin yanı başındaki ormanın Geyik parkurunu bu kez daha önce hiç deneyimlenmemiş bir zamanda, gece saatlerinde keşfedecekler. Kafa fenerleri ile ormana kendi ışıklarını getirecek olan koşucular, reflektörleri takip ederek parkuru bitirecek. Koşunun İstanbul’un en kalabalık gece koşusu olması bekleniyor.

Koşuyu  tamamlayan koşucular için yarış sonunda kendi ününü yaratmış Geyik Sofrası ikramları ve yarış sonrası partisi düzenlenecek. 

Etkinliğin önemli bir parçası olan Bambi Koşuları ise 12 yaş altındaki çocuklara spor ve doğayı sevdirmeyi amaçlıyor. 4 – 6 yaş aralığındaki çocuklar zaman tutmadan, hepsi “birinci” olarak 200 metre koşacak. 7 – 9 yaş aralığındakiler 300 metre ve 10 – 12 yaş aralığındaki çocuklar ise 500 metre koşacak. Yarışa katılan tüm çocuklar kazanmış sayılacak. Adidas Geyik Koşularının 8 Temmuz’daki Gece Koşuşu’nda ise bambiler uyku düzenlerini bozmayacak ve parkurlarını erken bitirerek, saat 17.00’den itibaren evlerine geri dönebilecekler.

Geyik Koşusu’nun her üç katılımcısından biri kadın ve yine her üç katılımcısından biri yeni koşmaya başlıyor. 2013'ten bu yana, kadın katılımcı sayısı artıyor ve koşmaya yeni başlayanları hedefleyen 4K parkuru en büyük ilgiyi kadın koşuculardan görüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.