Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Adidas ile DFB 2022'ye Kadar Anlaştı

Alman Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel ve Adidas Group CEO’su Herbert Hainer, Adidas’ın 2022’ye kadar Alman Futbol Federasyonu’nun resmi ürün tedarikçisi olmaya devam edeceğini açıkladılar.   
 
DFB ile yakın ve güvenilir ortaklıklarını sürdürmeyi dört gözle beklediklerini belirten Adidas Group CEO’su Herbert Hainer şunları söyledi: “Biz birbirimize aitiz. Milli takımlarıyla birlikte DFB ve uluslararası bir spor malzemeleri markası olarak biz, Almanya’yı tüm dünyada mükemmel bir şekilde temsil ediyoruz. Bir kalite standardı olan ‘Almanya’da üretilmiştir’ etiketini de en iyi şekilde yansıtıyoruz. Başarılıyız, yenilikçiyiz ve kalite sunuyoruz. Kozmopolitiz, çok kültürlüyüz ve neşe getiriyoruz. Uzun süreli stratejimizin bir parçası olarak Almanya’daki üretim hacmimizi yeniden arttıracağız. Aynı zamanda, DFB formalarını da doğrudan yurt içi pazarımızda üretmeyi planlıyoruz.” 
 
DFB Başkanı Reinhard Grindel ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Bu federasyonumuzun tarihindeki en şeffaf, en çaba isteyen ve sonunda da, DFB için ekonomik açıdan en başarılı olan müzakere oldu. Onlarca yıllık ortağımız adidas ile sözleşmemizi uzatmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Adidas güvenilir bir ortak, DFB’yi çok tanıyor ve yeni DFB akademisi ya da fussball.de gibi yenilikler ile bizi her zaman destekliyor. Kaynağımızı, DFB’yi ve Alman futbolunu daha da iyi hâle getirmek için kullanacağız. Yatırımlarımız hem profesyonel futbola hem de alt kategori takımları için yapılan çalışmalara odaklanacak.  Ayrıca, ulusal federasyonlarımızı da güçlendirecek ve yetenek keşfetme programlarımızı iyileştireceğiz.”
 
 
Alman Erkek Milli Takımı’nın dört Dünya Kupası şampiyonluğu ve üç Avrupa Kupası şampiyonluğu ile Kadın Takımı’nın iki Dünya Kupası ve 8 Avrupa Kupası, DFB ile Adidas’ın 60 yılı aşan ortaklıkları boyunca kutladıkları spor başarılarından bazıları olarak dikkat çekiyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.